17/2/15

Algunes qüestions sobre Pinterest

Tercera setmana de mes així que, entre d'altres coses, això vol dir que a partir de demà ja podeu trobar a la venda una nova edició de la NW Revista de Reus, on aquest mes a la secció Gent i Xarxes parlarem amb la Laia Arriols, Apanona, que ens explicarà com fa servir Pinterest i com aprofitar les possibilitats que ofereix aquesta xarxa social:


La Laia és una il·lustradora reusenca que fa unes il·lustracions súper boniques inspirades en el món dels infants i amb un toc anys 50 que segur que us agradaran. Si voleu conèixer millor la seva feina us recomano que visiteu la seva pàgina web. Però en aquesta ocasió, parlem de la Laia no com a il·lustradora sinó com a persona que coneix molt i molt bé Pinterest, la xarxa social per a compartir i guardar imatges inspiradores, en la qual ella hi té més de 98.000 seguidors.

Així que com a prèvia a l'entrevista i igual que vam fer amb Instagram, aquí teniu algunes qüestions a tenir en compte sobre Pinterest:
# Pinterest és una xarxa social per a buscar imatges sobre qualsevol tema que ens interessi. Aquestes imatges les podem guardar en diferents carpetes, que crearem a partir dels nostres gustos personals.
# Es centra en interessos, no en amics.
# Té un creixement del 180% cada any.
# És la segona font de tràfic de referència cap a llocs web, després de Facebook. 
# A l'hora de penjar un pin, hem de procurar que les imatges tinguin prou qualitat. Com més boniques siguin, més gent les "repinnejarà" i més possibilitat de tràfic cap a la nostra web tindrem.
# La majoria d'usuaris de Pinterest (gairebé un 70%) són dones. Per això aquesta companyia està buscant fòrmules per captar també públic masculí.
# Qui compra a través de Pinterest, gasta més que qui ho fa a través d'altres xarxes socials. Comparat amb Facebook, els compradors de Pinterest gasten el doble.

A més, Pinterest obre un munt de possibilitats si se sap utilitzar correctament... Almenys aquesta és l'experiència de la Laia Arriols, Apanona, qui de Pinterest ha tret amics i fins i tot, una nova vida, ja que gràcies a aquesta xarxa social va decidir fer un pas endavant i dedicar-se al que sempre li havia agradat, la il·lustració.

Si voleu saber més sobre Pinterest i sobre Apanona, a partir de demà trobareu l'entrevista a la NW Revista de Reus i d'aquí quinze dies la versió completa en aquest bloc ;)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada