10/2/15

Les il·lustracions de l'Albert Asensio

La primera vegada que vaig veure una il·lustració de l'Albert Asensio va ser a una entrevista al diari El Punt, quan només era "El Punt" i tenia edició de Tarragona. Vaig guardar l'entrevista pensant que estaria bé col·laborar en alguna ocasió, que un temps després va arribar.Si voleu conèixer algunes de les obres de l'Albert, no deixeu de llegir aquest post ;)

L'Albert Asensio és d'Horta de Sant Joan però fa molts anys que viu i treballa a Reus. Bé, des de Reus fa la seva feina que sovint té Barcelona o Madrid com a destí. Pot ser que l'hagueu vist a les portades de llibres d'editorials com Mondadori o Cruïlla, cartells com el de la Fira de Tàrrega i revistes com el Dossier de La Vanguardia, sense saber que estaven fetes a Reus.

Per mi és un petit trasbals saber que a Reus i des de Reus s'estan fent aquest tipus de treballs. Si teniu curiositat (tant de bo que sí!) i voleu conèixer una mica més la feina de l'Albert, crec que val la pena que visiteu la la seva pàgina web on hi trobareu aquestes i altres il·lustracions. Espero que us agradin :)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada