18/3/15

Algunes qüestions sobre Linkedin

Linkedin és la xarxa social per excel·lència del món professional. Ara que el 70% de les empreses utilitzen les xarxes socials per a reclutar candidats, sembla clar que és imprescindible ser-hi, tant si es busca feina com si el que es vol és treballar la marca personal. Aquest més, a la secció Gent i Xarxes, de la NW Revista de Reus que surt a la venda avui, parlarem de Linkedin amb la Cristina Gros:

La Cristina és una persona molt activa a les xarxes socials, també a Linkedin, on actualment té més de 500 contactes (el màxim que mostra aquesta xarxa social). Com sempre, l'entrevista a la Cristina també la podreu llegir al bloc d'aquí a 15 dies. De moment, per anar fent boca i tal com hem fet amb Instagram i Pinterest, aquí us deixo, dades a tenir en compte per aprofitar la nostra presència en aquesta xarxa social.


# La fotografia de perfil ha de ser recent i se'ns ha de veure bé. És una xarxa professional així que està clar que l'actitud ha de ser l'adequada. El nom, la professió i la fotografia és el més visible a Linkedin, així que amb una sola ullada hem d'aconseguir que quedi clar qui som i quina és la nostra especialització.

# Configurar la imatge de perfil. Des de fa un temps, Linkedin ofereix la possibilitat de personalitzar la imatge de portada. Val la pena fer-ho, ja que sempre causarà més bona impressió un perfil amb imatge cuidada.

# Omplir el màxim d'informació possible. Com més detallat sigui el nostre CV, més possibilitats d'arribar a empreses interessades en un perfil com el nostre.

# Incloure Aptituts/Coneixements. Linkedin ofereix aquesta possibilitat, que altres usuaris poden validar. És una opció que ajuda a que es visualitzi quina és la nostra especialització.

# Verificar que tenim un perfil públic, és a dir, que el pot consultar qualsevol usuari, encara que no formi part d'aquesta xarxa social.

# Publicar contingut habitualment que estigui relacionat amb el nostre sector professional.

El 80% de les empreses creu que el candidat que és actiu a les xarxes socials té més oportunitats a la feina que la resta així que val la pena cuidar la nostra presència a les xarxes i fer-ne l'ús adequat.

Us deixo els enllaços d'on he tret algunes de les dades que us aporto en aquest post. Els trobareu aquí, aquí i aquí ;)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada