4/6/15

Els retrats de l'Elisabet Díez - Anduluplandu

Els retrats de l'Elisabet Díez són divertits, diferents i fàcilment reconeixibles pels seus colors i per un tret distintiu: la manera de ressaltar el nas i les galtes dels retratats. Això últim és una cosa que o t'agrada molt o no t'agrada gens. Jo sóc de la primera opció.
No recordo com vaig anar a parar a les il·lustracions d'Anduluplandu, crec que va ser perquè vam connectar a través de Linkedin i amb alguna de les seves publicacions vaig començar a buscar més informació de la seva feina.

Els que aneu llegint aquest blog ja sabeu que prefereixo mostrar treballs i persones que entrar en massa apreciacions. La finalitat del Trasbals és recopilar gent activa i creativa del Camp de Tarragona i recollir coses interessants que es fan a casa nostra.

I a vosaltres, què us semblen aquests retrats? 
L'entrada d'avui l'he centrat en els retrats -crec que és perquè des de que els vaig veure tinc pendent d'encomanar-li un de familiar :) - però l'Elisabet també fa cartells, logos, disseny de pàgines web, ha il·lustrat contes i fins i tot (si li permeten i li encomanen) pinta per les parets!
Si entreu a la seva pàgina web, podreu conèixer millor a Anduluplandu, tafanejar els seus retrats buscant cares conegudes i comprar a la seva botiga online. Us ho recomano :)

2 comentaris :