18/6/15

Festival Inspira 2015

La secció Gent i Xarxes d'aquest mes a la NW Revista de Reus -que ja podeu trobar al quiosc- és especial. Ho és perquè no parlem d'una xarxa en concret, sinó de moltes. Sobre tot d'Instagram i de Facebook, però també dels blogs. Ho fem així perquè aquestes són les plataformes que utilitza el Festival Inspira per donar-se a conèixer. És el boca a boca de tota la vida, però modernitzat i ampliat. Gràcies a Internet, si la iniciativa és interessant i qui hi participa té una forta presència a les xarxes, la seva difusió està garantida, i aquest és el cas.
Per què parlem d'aquest Festival a la secció? Doncs d'una banda, perquè es fa molt a prop de casa nostra, a Siurana, l'últim cap de setmana d'aquest mes. I de l'altra perquè el seu creador també és d'aquí...

Es tracta de l'Álvaro Sanz, fotògraf i realitzador audiovisual que, tot i que actualment no hi viu, és de l'Hospitalet de l'Infant. A través del web Expedición Polar organitza cursos i esdeveniments fotogràfics en els que participen centenars de persones d'arreu de l'Estat.
Enguany, per segon any consecutiu, creadors de diverses disciplines artístiques i professionals es desplacen a la nostra demarcació per parlar de què és per ells la inspiració i de com treballen per fomentar-la i aplicar-la en el seu dia a dia. En anteriors edicions el programa ha comptat amb participants com la il·lustradora la Paula Bonet o la blogger Beatriz Gaspar blog Con Botas de Agua, que té milers de seguidors cada dia i que veieu a les fotografies.

Avui només us porto una prèvia... la gràcia és que compreu la revista per llegir l'entrevista a l'Álvaro Sanz. Però per als que no podeu comprar-la perquè no sou de Reus i us resulta complicat, ja sabeu que d'aquí a 15 dies la podreu llegir completa i ampliada aquí al blog :)

Fins aleshores, aquí teniu unes fotos per anar fent boca, extretes dels blogs de Carmen Hache y Esther Morales

4 comentaris :

 1. Doy fe de que el festival es una gran experiencia, al leer tu publicación y releer las mías, me has hecho recordar ese bonito fin de semana, el sitio, el paisaje, realmente espectacular, no imagino hacer un inspira en otro sitio.
  La experiencia de compartir y de vivir experiencias poco rutinarias pero a la vez tan simples y mágicas, te hacen vibrar, te hacen vivir, y además te llevas la sensación de qué fácil es vivir feliz con poco... un amanecer, las montañas, un paisaje, compartir una pizza, buscar en un interior, soñar en una hamaca mientras escuchas música en directo y contemplas ahí arriba el cielo entre las ramas de los árboles que te cobijan y te dan sombra...
  El carisma y el carácter de Álvaro te contagian de tanta energía y ganas...
  Una experiencia que SIEMPRE voy a recordar...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias Esther! Me encantaron tus post sobre el festival y tus fotos son súper bonitas ;)

   Elimina
 2. Ooh, no coneixia aquest festival, per les fotos sembla una trobada molt agradable y relaxada :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí Tati! Una proposta interessant en un entorn que no podria ser millor :)

   Elimina