13/1/16

Declaració d'intencions (2)
Avui Facebook em recordava que tot just fa un any vaig començar aquest blog. Durant el 2015 que acabem de tancar m'han passat tantes coses que la "calma" amb la qual van passar els dos anys anteriors ha estat de sobres compensada. 

He tingut canvis a nivell professional però els més importants han estat a nivell personal. En aquest temps he conegut a molta gent i sobretot, he conegut a molta gent a la que ja coneixia. Perquè les situacions complicades ens obliguen a posicionar-nos i això és bo, tot i que a mi m'ha fet passar algun mal moment. He tingut alegries i decepcions i he redescobert la importància dels que, sense fer massa soroll, estan a prop sempre. 

Deia que el Sr. Facebook em recordava aquest matí que tal dia com avui de fa tot just un any vaig publicar el meu primer post al Trasbals. Per mi aquest blog havia de ser una manera de continuar en actiu en un moment en el qual estava obligatòriament "en passiu". Al principi va ser així i puc dir que gràcies al blog he conegut a persones que em provocaven interès i també fer nous contactes i continuar aprenent. 

Però com que aquest ha estat un any especialment mogut, en els últims mesos no he pogut dedicar al Trasbals tot el temps que requeria. Per això avui, quan fa tot just un any de la meva primera publicació, torno a fer una "declaració d'intencions" de cara al 2016:
- Recuperar una periodicitat estable en les publicacions. Sé que el desitjable serien 2-3 publicacions a la setmana però ara per ara, complint una setmanal em sentiré súúúper-orgullosa de mi mateixa. 
- Consolidar seccions com "La Maternitat Trasbalsa", que va ser l'última publicació de 2015 i també  crear-ne de noves, que tinc al cap però que s'han de treballar. 


Fixar-se només dos objectius pot semblar poc però tenint en compte que els objectius més importants els tinc a casa i tenen 4 i 1 anys, si compleixo el que m'he fixat, l'any vinent per aquestes dates, continuaré sentint-me orgullosa de mi mateixa. 

Feliç 2016. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada