28/1/16

Entrevista a Blanca Simó, blogger

La Blanca Simó és dissenyadora gràfica i d’interiors. Amb només 25 anys, aquesta reusenca aposta pel món blogger per a buscar inspiració i explicar les seves inquietuds artístiques. El seu projecte digital, Be Punt, ha tingut la seva expressió física en una botiga al centre de Reus que aquest dissabte tanca portes. La Blanca defensa internet i les xarxes socials com a aparador indispensable per a donar-se a conèixer.
Foto: Be Punt
Quan comences a moure't a través de les xarxes socials? Vaig començar amb el blog, quan estudiava interiorisme a Barcelona. Aleshores publicava manualitats que feia amb punt i ganxet i també algunes coses de decoració i fotografia, però poc a poc el blog s’ha anat adaptant a la meva realitat i al meu dia a dia.
La botiga semblava una conseqüència del blog
Vaig obrir Be Punt a través de la plataforma Blogger fa 3 anys i des d’aleshores he anat publicat amb alguns períodes d’inactivitat però ara me l’he replantejat i he decidit establir uns dies concrets per publicar que són fixes: dilluns, dimecres i divendres. Intento cuindar els posts, pensar-me’ls bé abans de penjar res i clar, hi ha coses vinculades als productes que de la botiga però en realitat no estaven vinculats.
Foto: Be Punt
Com utilitzes les xarxes socials?
Facebook m'ha servit per vendre més a la botiga perquè hi tinc seguidors que són d’aquí i que quan veien coses que els hi agraden venien a comprar-les. En canvi el blog és diferent. La majoria de gent que se’l mira és de fora -precisament per això l’escric en castellà- així que no em serveix tant per vendre.

També tens 1.200 seguidors a Instagram i 1.700 a Twitter, com organitzes les publicacions?

Intento ser constant. Instagram el vaig obrir fa 2 anys, vinculat al blog. Ara em serveix molt per mostrar els productes que tinc i hi intento publicar com a mínim una vegada al dia. A Twitter també sóc força constant però aquí les publicacions són més personals.

Que t’aporta el món blogger i les xarxes socials?
Crec que internet és clau a l’engegar un negoci. No només per donar-se a conèixer. Per exemple, gràcies a les xarxes i al blog he visitat fires, botigues, esdeveniments als quals no tindria accés d’una altra manera i també he conegut a molta gent interessant. Aquesta és una de les millors coses del món blogger. Poder desvirtualitzar persones amb les que comparteixes gustos i aficions. 

1 comentari :