Periodista de formació, la meva feina m'ha portat a dedicar-me a la comunicació corporativa i institucional, que és el vessant de la professió on em sento més còmoda. M'agrada el món de la imatge i tot i que no sóc dissenyadora gràfica, m'he dedicat també a l'edició de vídeo i puc passar-me hores i hores treballant amb el Photoshop. Mare d'un petit príncep i d'una princeseta, m'agrada penjar fotos a Instagram, buscar inspiració al Pinterest i aprendre dels tutorials de programació web i disseny que trobo als blocs que més m'agraden.

Periodista de formación, mi trabajo me ha llevado a dedicarme a la comunicación corporativa e institucional, que es la vertiente de mi carrera en la que me siento más cómoda. Me encanta el mundo de la imagen y aunque no soy diseñadora gráfica, me he dedicado a la edición de vídeo y puedo pasarme horas y horas trabajando con el Photoshop. Madre de un pequeño príncipe y de una princesita, me gusta subir fotos a Instagram, buscar inspiración en Pinterest y aprender de los tutoriales de programación web y diseño que encuentro en Internet.

Journalist specialized in Corporate and Institutional Branding, which is the part of my profession where I feel more comfortable. I love design and although I'm not a graphic designer, I have worked in video editing and love to spend hours and hours working with Photoshop. Mother of a little prince and a little princess. I like to share photos in Instagram, find inspiration on Pinterest and learning about web programming and graphic design in my favourite Internet pages.